serveis

Des de l'esforç i el treball voluntari, ABA ofereix el seu suport, serveis i ajudes  als seus sòcis. A més col·labora amb altres entitats per fer del món un lloc millor per les abelles.

formació especialitzada

A ABA  creim que la formació és un factor essencial per millorar com  a apicultors i per això, al llarg de l'any, tenim una interessant oferta formativa, no te la perdis.

menescal

Tens dubtes envers els tractaments o les possibles malalties que afecten a les teves colònies? Aprofita el servei veterinari que ofereix l'associació.

assessorament nutricional

Tots sabem que la desnutrició de les colònies és el principal factor de malalties i despoblació. T'assessorem per que les teves abelles estiguin ben nutrides durant tot l'any.

REciclar cera

Hem arribat a un acord amb Tomeu Gual (Són Frare - És Mel) perquè els socis que ho desitgin, puguin reciclar la cera amb ell a través d'ABA. Tota la informació.

subvenció

Aba mira pels seus sòcis i està al cas de les subvencions de les que els apicultors es poden beneficiar, consulta amb nosaltres per més informació.

revista aba

Aqí teniu un recull de les revistes que ha anat editant l'associació al llarg dels darrers anys.
ARXIU REVISTA ABA

compres conjuntes

Des de l'associació organitzam compres conjuntes de material apícola per tal que els sòcis es puguin beneficiar de descomptes i adquirir els productes més còmodament.

assessorament a tercers

Ajudam a tercers a afavorir un món millor per les abelles. Si ets un ajuntament, entitat o particular i vols contribuïr plantant espècies que ajuden a les abelles, consulta els nostres assessors.

assegurança

Des d'ABA gestionam la teva assegurança apícola. Pots consultar les condicions en el seguent enllaç:
MULTIRRIESGO AGRÍCOLA PLUS

prèstec de material

A l'associació tenim un extractor de mel, un marcador de caeres i un refractòmetre a disposició dels socis. 

Fes-te soci


Si et fas soci d'ABA, a més de col·laborar amb una associació que té cura de les abelles, podràs gaudir de tota una sèrie d'aventatges.

ContactE

‎+34 608 81 43 81

[email protected]

adreça

Associació Balear d'Apicultors

Camí de Son Alegre 2

Marratxí 07141

Horari

Tots els dijous

de 18 a 20h.